Cексуалност · March 25, 2021

Начини, по които можем да съживим връзката с нашия партньор

Стресът и натовареният график могат да доведат до изгасване на искрата между вас и вашия партньор в живота. С малко грижи и няколко творчески идеи можете да бъдете отново влюбени, както в началото.

Начини, по които можем да съживим връзката с нашия партньор. Изследователите казват, че всяка връзка се превръща в общение, основано на любов и уважение, само след няколко месеца пеперуди в стомаха. Всяка връзка включва определени усилия, защото с времето се опознаваме по-добре, забелязваме повече дефекти, срещаме проблеми, които трябва да преодолеем заедно.

Вие и вашият партньор със сигурност имате дни, в които едва можете да намерите време за разговор, не прекарвайте толкова време заедно, колкото бихте искали, а понякога усещате, че любовта между вас е загубила своята интензивност. Освен това е известно, че независимо от възрастта и пола, всеки от нас непрекъснато търси доказателства за привързаност, които ще осигурят топлината на семейство или група близки приятели.

Не искаме да ви даваме трудни за съвет съвети, така че ето 5 прости начина, по които можете лесно да подновите отношенията си с партньора си. Те не са скъпи решения, които не отнемат много време и усилия и включването им в семейна рутина със сигурност ще направи чудеса.

Една нощ на месец е само вашата нощ

  Всеки ден, от сутрин до вечер, е като въртележка. Наслаждавате се на всеки половин час свободно време, сякаш дишате свободно след плуване с глава под вода. Тъй като този натоварен график и липсата на енергия не ви дават време за двама ви, най-добрият начин е да планирате един ден в месеца, за предпочитане през уикенда, който е точно за вас.

Между 18:00 и полунощ помолете дядо да остане с най-малките или да намери надеждна бавачка, а вие планирате вечеря, филм в киното или ако бюджетът е по-строг, обикновена разходка из парка или града, с гореща шоколад в ръка.

Основното правило ще бъде да се обсъждат само приятни неща, така че да няма риск да се включите в безкрайно противоречива дискусия. Разказвайте забавни неща на децата си, приятели или работа, помнете красиви моменти, правете планове за почивка.

Един уикенд в годината напускате града без деца 

Трикът, приложен за една вечер в месеца, може да се приложи и за един уикенд в годината. Много двойки избират да направят това в деня на една от тях или на Свети Валентин. Безплатният уикенд без деца ви дава повече от време за себе си. Освен това ви дава възможност да се отпуснете и да заспите достатъчно, за да презаредите батериите си.

Пътуването не трябва да бъде скъпо, екзотично или необичайно. Важното е да можете да изключите, да се насладите на природата, да се разхождате и да дишате чист въздух.

Малките жестове правят до 1000 думи

Малки жестове, правени от време на време ще ви изненадат приятно и ще ви накарат да се почувствате оценени. Може да бъде всичко: малък, символичен подарък, закуска, поднесена в леглото, рамкиране на семейна снимка, релаксиращ масаж, прегръдка след дълъг и тежък ден. Такива жестове не винаги могат да бъдат планирани, но ако свикнете да бъдете внимателни и съпричастни, винаги ще има възможности за тях.

Винаги помнете защо се обичате

Във всяко семейство или двойка има конфликти. Не можем да избегнем това и основната причина не е липсата на любов или уважение, а просто фактът, че не сме еднакви и понякога различията в мненията могат да доведат до конфликти. Важно е винаги да помним в трудни моменти, че сме заедно по някаква причина. Че имаше неща от самото начало, които се харесвахме. Спомнете си защо сте се влюбили и усмивката ви определено ще ви се върне, когато осъзнаете колко много качества има тя.

Преди да си легнете, говорете като двама добри приятели

Комуникацията е от съществено значение и трябва да се прави не само заради практическите решения, но и като начин за разтоварване и изразяване на искреност. Неизказаните неща в точното време ще създадат разочарование и неизбежно ще избухнат в конфликти.

Винаги говорете открито, като двама добри приятели, които си позволяват искрено направени упреци, без следа от гняв. Връзката е непрекъсната еволюция и за двамата партньори, а комуникацията ни помага да се адаптираме един към друг.

Целувам те

Фактът, че поздравявате партньора си с по-дълга целувка от обичайното сутрин, в края на работния ден и преди да му пожелаете лека нощ, ще заздрави връзката ви, а добрата новина е, че така показвате, че все още считайте го за неустоим. ) и прекрасно.

Бъди забавен

Хумористичната шега може да „угаси“ разгорещен спор, да приключи дискусията и да превърне домашните отговорности и планирането на задачите в нещо умно и весело. Изберете хумора възможно най-просто, защото сарказмът и неприятните забележки или забележки не помагат за изграждането или съживяването на връзката.

Оценявайте партньора си

В това отношение няма „твърде много“. Партньорът ви ще иска да чуе колко много се възхищавате от начина, по който плаща сметки, организира заниманията на децата (ако имате такива), приготвя вкусната вечеря снощи, почиства балкона или събира всички списания и вестници, събрани през последните няколко месеца от дивана. Можете да покажете своята благодарност дори когато той е изнесъл боклука, точно навреме, за да бъде прибран.

Направете й малки изненади

Можете да донесете вкъщи малка, но неочаквана. Независимо дали ще закарате колата до бензиностанцията, за да смените маслото, или ще я заведете в леглото в събота сутринта или се приберете с подарък, независимо колко малък (без специален повод), важно е да изненадате партньора си с тази. пол.