Uncategorized · April 28, 2021

От тог разлога ce дуже вриеме при маратонским

Трябва да напиша публикация за първия път

когато бях на маратон.Но преди месец и половина за първи път пробягах полумаратон и си помислих, че съм на върха на кариерата си и че никога повече няма да преживея нещо подобно.

Трябва да напиша публикация за първия път

Така че аз пъстро и проникновенно описва цялата история полумарафона за ученици и привърженици на бягаща училище по това време, и аз наистина съм се погрижил за това, че всеки, който чете го, почувствах еуфория и радост джогинг, да, тъй като и ние сме на старта и на финала, той хвърли една малка сълза, и, ако е възможно, да в края на четене той разбра намерението си също да започнат да тичат.Мисля, че успях, реакцията на историята беше великолепна, обкръжението ми бягаше и сега мисля как да опиша маратона.

Трябва ли отново да споделя емоцията за първите бележки на Вълтава и да пиша за треперенето, което бегачите преживяха в началото.Трябва да опиша още веднъж как чаках криза, която, подобно на известния Годо, не дойде, и как за втори път изпитах щастие на последните стъпки по синия килим, тази бягаща алея на славата, която никой друг не може да се сравни.Не, вече не, този път искам да напиша нещо различно.Решение можеш да изтичаш маратон е взето в пьянящем разгара на успешното полумарафона, главно заради отлично настроение в нашия женската група от бегачи, която.

Милош шкорпил движи внимателно почти с намеци

но по-уверено и точно, като фигури на шахматна дъска по неравен терен. Един ден, когато всички момичета вече бяха решили да пробягат маратон, а аз все още се колебаех, той каза опитай, ще успееш.

Милош шкорпил движи внимателно почти с намеци

Ако не беше това предложение, нямаше да знам какво е.Когато въведете една дума маратон в интернет търсачката, 53, 200, 000 препратки към маратона се появяват за 0,15 секунди в хранене, танци, четене, жонглиране или целувки и всичко, за което можете да се сетите.Нищо против това, разбира се, не, всички те са маратони, те изискват издръжливост и трябва да бъдат забавни, но за бегачите маратонът е само една, най-висока дисциплина, символ на успехи и загуби в бягането. Маратонът има магическа привлекателност за бегачите.

Това е нещо подобно, когато Катерачът чува К2, главният готвач на звездата на Мишлен или филателистът на син Мавриций.Всеки, който тича, както се казва, е сериозен, той просто трябва да го опита един ден и когато има щастлива звезда над главата си и коленете му са хладни, той преминава през маратонско кръщение, което го води в рая за бягане.Бегач недоверчиво клати глава, когато отново и отново се питат, колко километра измерва маратон, и когато той отговаря 42 195 км обикновено е друг отново клати глава о.

Боже, това трябва да е unhealthily и е опасно за живота.И точно този момент чакат бегачите и с типичната си скромност те отговарят но не, това е красиво.Така че, ако се интересувате от Маратон, Google ще Ви предложи парола за маратон в Уикипедия и след това незабавно ще нулирате състезанията във всички възможни големи градове и места, където не бихте очаквали точно тях. Ако добавите прилагателното “Прага”, ще откриете, че е измислено, поставено на крака и доведено до световно ниво от един умен и внимателен италианец – по-точно Наполитано, когато седеше в Прага с бира. Самият той никога не е бягал маратон и той е толкова сладък, че трябва да го обичаш.