Uncategorized · April 30, 2021

Tada je organizator, radi proslave stogodišnjice

Славата му вече е обиколила света и е осигурила

Славата му вече е обиколила света и е осигуриланезабравимо преживяване на десетки хиляди бегачи и техните поддръжници, плюс-и Google ще ви каже това икономическата печалба на хотели, ресторанти и други услуги е от порядъка на стотици милиони крони. Служителите и доставчиците на услуги в Прага трябва да носят Карло Капалба на ръцете си, защото за тях тя работи с най-добрата реклама, която биха могли да пожелаят за метрополията. След известните италиански архитекти, Капалбо е този, когото Прага трябва да благослови и почита.

И всички ние трябва да вземем присърце идеите му за социална отговорност, доброволна скромност и ценности, които ни превъзхождат.Сред интернет-връзки, можете да намерите стотици статии за това, което преживя бегач или бегач на марафонской условия, за техните удоволствия и печалях, за надеждите, преодоляване на препятствия и успеха, както и за загуби и разочарования тези, които по някаква причина не е постигнал успех.

И хиляди снимки на участниците, щастливи и се смеят, но също така измъчен, падащи на земята, лицето на феновете, горди съпрузи и съпруги, и радостта от малките деца, които гледат за възрастни, които все още знаят как да играят. Те са едновременно вълнуващо четене и спектакъл.Кои са маратонците.Кои са тези хора.Най-разнообразният състав, който можем да си представим.

Начело на състезанието разбира се са истинските спортисти

Начело на състезанието разбира се са истинските спортистикоито това състезание храни, или хората, които са посветили живота си на него. И тогава хиляди от тези, които се наричат хоббитами, хора с различни професии и възрасти, които са намерили страст под името джогинг и отново и отново излезе на пистата, която носи силни емоции и разширява границите на физическите и умствени възможности все повече и повече.Ентусиастите на бягането стават все по големи и не е лесно да се обясни на онези, които неразбираемо поклащат главите си, защо бегачите доброволно отиват на състезание.

което освен смях ще предизвика страдание по лицата им-защото тези, които не са бягали, няма да го разберат.Или искаш да опиташ.И така, представете си туптенето на сърцето, което пулсира в теб като камбана, мускулите затягане на тялото, като пружина в часове, вятърът, който се навежда към вас, като платна, и охлажда тялото, като в треска, представете си мисли, които прелитаха от място на място или, напротив, се придържат към дълги и спокойни парчета, като един безкраен и неподвижен влак, свързващ Европа с Азия.

Или опитайте да си представите че не се

Или опитайте да си представите че не сенуждаете от нищо друго освен от себе си, че преодолявате разстоянието като птица или като кон, който свободно скача в природата. И тогава си представете, че чувствате връзката на краката си със земята, която изгаря краката ви като горещ въглен и с небето, което лесно носи главата ви, сякаш в нежна прегръдка. И представете си радостта, споделена с други хора, които се чувстват същите като вас, в същия момент, които ви разбират, дори ако не говорят същия език като вас и идват от цял свят.

И сега си представете непознати по целия маршрут, които ви махат и ви насърчават във вашите начинания, като крещят Браво.Така че всичко това и още, това е маратон и радост, наречена бягане! Карло Капалбо казва.Елате да видите и маратонът ще ви хване като риба. Откакто започнах да бягам, бях като риба във водата! Ime maraton potiče iz Legende O Grčkom heroju filipidesu koji je trčao od polja.

Marathona do Atine da bi objazio pobjedu Grčke vojce nad persijancima u bitci na marathonu.Prema toj, istoijski nepotvrđenoj priči, filipides je neposredno pošto je stigao u atinu od Napora preminuo. NEMA dokaza da se ovaj dogaja zaista I odigrao – na primjer istoričar herodot piše da je filipides trčao iz Atine do sparte. Verzija u kojoj je trčao od Marathona javlja se u plutarhovom djelu на атинской слава от 1. vijeka.